Hoe werkt NL Adviesgroep?
Bij NL Adviesgroep zorgen wij dat je een persoonlijke hypotheekadviseur met jarenlange ervaring toegewezen krijgt. Zodra je je gegevens ingevuld hebt, zoeken wij de juiste adviseur voor jou. De hypotheekadviseur geeft je duidelijke uitleg over hypotheekvormen en rentevaste periodes, vergelijkt de hypotheken en wijst je op gunstige en nadelige voorwaarden. Die adviseur is er voor jou, vraag hem of haar alles wat jij wilt weten.

Het voordeel van jouw eigen adviseur is dat het werk je voor een groot deel uit handen wordt genomen. Weet jij bij wie je aan moet kloppen voor een taxatierapport? Of bij welke notaris jij het best terecht kunt? En welke voorwaarden er per bank gesteld worden?

Hypotheek afsluiten: snel en zonder stress.
Een huis kopen is al spannend genoeg. Voorkom daarom extra stress. NL Adviesgroep regelt de juiste expert die nodig is bij het adviseren en afsluiten van een hypotheek. Daar gaat meer tijd in zitten dan je denkt.

Wij helpen je graag verder als je:
  – starter bent en je eerste huis wilt kopen;
  – doorstromer bent en de hypotheek willen meenemen naar een nieuw huis;
  – je hypotheek wilt oversluiten omdat je bijvoorbeeld een betere hypotheekrente wilt;
  – een bestaande woning koopt, je bestaande woning wilt verbouwen, of je nieuwbouw koopt;
  – je een inkomen hebt, dus ook zelfstandig ondernemers, ZZP’ers en uitzendkrachten.

Waarom een hypotheek afsluiten samen met een hypotheekadviseur?
Gebruik de kennis van jouw persoonlijke hypotheekadviseur om te voorkomen dat je 30 jaar te veel betaalt. Jouw hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar rentepercentages, maar ook naar de voorwaarden van een hypotheek. Kun je deze bijvoorbeeld meenemen als je verhuist? En hoeveel mag je jaarlijks versneld aflossen? Jouw persoonlijke hypotheekadviseur helpt je een goede afweging maken tussen de hypotheken. Je kiest dan 100% zeker een hypotheek die optimaal is afgestemd op jouw situatie.

Reageer nu!
Als jij reageert, gaan wij gelijk met jouw gegevens aan de slag. De hypotheekadviseur die jouw gegevens ontvangt, weet dat jij graag zo snel mogelijk gebeld wilt worden. Samen kunnen jullie een gesprek in plannen. Je kunt, samen met de adviseur, overleggen of je het gesprek bij jou thuis of op kantoor plaats wilt laten vinden. En belangrijk; vertel duidelijk wat jij belangrijk vindt!

Berken je maximale hypotheek Of bereken wat een huis je maandelijks gaat kosten