Wil jij door het leven gaan als Meester in hypotheken? Kom dan bij ons werken! 

Voel je een verlangen om in volledige vrijheid te werken én maandelijks een hoger inkomen te ontvangen? Wij geven je de vrijheid en het inkomen dat je verdient.

Waar menig werknemer s ’ochtends in de auto stapt om op een van de A-wegen in de file aan te sluiten, schenk jij voor jezelf een kop koffie of thee in waarna jouw werkdag vanuit huis begint. Via het CRM systeem controleer jij jouw takenoverzicht en maak je voor jezelf een planning voor de dag. Dit geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid je kinderen elke dag naar school te brengen en je kan zonder schuldgevoel s’ middags een uurtje met de hond lopen, of op een willekeurig moment in je tuin genieten van een goed boek in de zon.

Je sluit je aan bij een landelijke organisatie van hypotheekadviseurs met alle benodigde vergunningen, certificaten en een eigen leadgenerator om je in rustige tijden te blijven voorzien van afspraken. Je bent eigen baas, waarbij belangrijke zaken voor je worden geregeld en uit handen worden genomen. Wil jij je eigen binnendienst? Dan is deze op afroep beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een loondienst of freelance functie? Dan ben je bij Meesters in hypotheken aan het goede adres. Nadat jij als freelancer hét gezicht van Meesters in hypotheken bent geworden in jouw eigen regio, zullen wij vanaf 2020 na een evaluatie jouw freelance contract om zetten naar een franchise contract. Daarmee profiteer je van nog meer voordelen van ons netwerk en onze naamsbekendheid. Vooralsnog rekenen wij geen instapkosten, maar we verwachten dat dit zal veranderen zodra de eerste franchise contracten ondertekend zijn.

Voldoe jij aan bovenstaande omschrijving en sta jij te springen om je bij ons aan te sluiten? Neem dan contact met ons op en overtuig ons waarom jij de nieuwe meester in hypotheken bent! Je kunt een e-mail sturen naar ikword@meestersinhypotheken.nl