Bel Vestigingen Rente Hypotheek berekenen

Welkom bij Meesters in hypotheken regio Rotterdam.

Marten Vogel is sinds 1985 werkzaam in de verzekerings- en hypothekenbranche. Na 12 jaar relatiebeheerder collectieve pensioenen te zijn geweest bij de Nationale-Nederlanden heeft hij in 1997 de overstap gemaakt naar de particuliere verzekerings- en hypothekenbranche.

De afgelopen 22 jaar heeft hij zeer veel ervaring opgedaan bij diverse tussenpersonen en geldverstrekkers en daarnaast ook vele jaren als zelfstandig financieel adviseur zijn eigen kantoor gerund.

“Het feit dat ik nog steeds met zeer veel plezier mijn klanten adviseer ligt in het feit dat ik het enorm leuk vind om mijn klanten op een zeer rustige  manier en met een luisterend oor de hypotheekmogelijkheden en onmogelijkheden uit te leggen en vervolgens het traject van advies tot en met het passeren zorgvuldig voor hen te verzorgen en te  begeleiden.  Mijn uiteindelijke doel is altijd een tevreden klant te hebben die met veel plezier kan terugkijken op het regelen van hun hypotheek en de eventuele aankoop van de woning.  Hier haal ik ook juist mijn voldoening en energie uit en dat maakt dat mijn werk nog net zo boeiend is als in het begin van mijn loopbaan. 

Hopelijk kan ik u in de toekomst ook als tevreden klant de hand schudden.”

Contactgegevens

Het Hout
3991AZ Houten

Eerste gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Marten Vogel staat je graag te woord:

06-39724668 (ook voor WhatsApp)

marten@mih.nl

Wat onze klanten van ons vinden


Hypotheekadvies van Marten Vogel:

Vraag nu jouw persoonlijke hypotheekscan aan en ontvang
eenmalig per mail jouw persoonlijke hypotheekberekening.

Bereken direct jouw maximale hypotheek