Over Meesters in hypotheken

Meesters in hypotheken is een specialist op het gebied van hypotheken.

Voorheen ging je in gesprek met de adviseur van de bank, waar vaak je ouders hun zaken geregeld hadden. Je vertrouwde er op dat die adviseur het beste met jou voorhad en dat ook jouw zaken daar het best geregeld werden.
Een tussenpersoon leek vaak een nutteloze tussenschakel. Wij wisten beter; een adviseur van een tussenpersoon werkt in jouw belang en zoekt de beste hypotheekrente en voorwaarden bij alle geldverstrekkers in Nederland én soms zelfs in het buitenland. Doordat zo’n hypotheekadviseur onafhankelijk werkt, krijg jij het aanbod wat bij jou past. Dit geldt ook voor de verzekeringen die je bij een hypotheek kunt afsluiten, ook daar geldt dat je onafhankelijk geadviseerd wordt.

Sinds 2013 is er veel veranderd op de hypotheekmarkt. Ga je verhuizen, dan kun je vaak je aflossingsvrije hypotheek meenemen. Maar wist je dat ook jouw beleggingshypotheek, spaarhypotheek of bankspaarhypotheek onder diezelfde regeling vallen? Wist je dat je dit, in je nieuwe hypotheek, mag zien als een aflossingsvrije hypotheek? Er is veel meer dan de vraag of je wél of niet moet gaan aflossen. Laat je daarom onafhankelijk adviseren. Van een bank kun je niet verwachten dat zij jou het beste advies geven, terwijl het belang van die bank eigenlijk is om te zorgen dat jij zoveel mogelijk gaat aflossen.

Wij zijn er voor jou. Wij zijn niet voor niets Meesters in hypotheken.

Bereken je maximale hypotheek Of bereken wat een huis je maandelijks gaat kosten