Hypotheekadvies

Of je nu al langere tijd aan het nadenken bent om te gaan verhuizen of dat je vandaag pas voor het eerst na denkt over je eerste eigen woning, het begint altijd met een persoonlijk hypotheekadvies. Wij van Meesters in hypotheken zijn graag vanaf het begin van jouw zoektocht betrokken om jouw woonwensen uit te laten komen.

Wat mag je van ons verwachten?
Wanneer je een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek hebt gemaakt, zal een van onze hypotheekadviseurs je thuis bezoeken om een inventarisatie te maken van de huidige financiële situatie en jouw wensen. Nadat de inventarisatie is afgerond ontvang je van ons advies over jouw maximale hypotheek, krijg je een indicatie van de maandlasten en leggen we je alles uit over de bijkomende kosten koper en het aankooptraject.

We gaan daarin een stap verder dan onze collega’s omdat wij van mening zijn dat je geen woning aan kunt kopen wanneer je alleen weet wat je maximaal kunt lenen, maar juist een indicatie van de maandlasten en het benodigde eigen vermogen van belang zijn om voor jezelf een totaalplaatje te krijgen. We zijn daarbij onafhankelijk waardoor jij ten alle tijden centraal staat.

Tijdens jouw zoektocht blijven we betrokken en adviseren we je over de eventuele veranderingen en mogelijkheden. Wanneer je een bod uitgebracht hebt op een woning en deze is geaccepteerd, zal het aanvraagproces voor de hypotheek van start gaan. Dit is het moment waarop je van ons onze opdracht tot dienstverlening ontvangt en zullen de advieskosten van toepassing zijn.